جمعه 10 فروردين 1403

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی دانش و فناوری شناسایی آنتی‌بادی‌های ضد عفونت ویروسی تنها در ۲۰ دقیقه

 
 

شنبه 10 خرداد 1399

شناسایی آنتی‌بادی‌های ضد عفونت ویروسی تنها در ۲۰ دقیقه

 
 

پژوهشگران ژاپنی موفق به توسعه آزمایش ریزسیال‌شناسی یا میکروفلوئیدیک (Microfluidics) برای تشخیص آنتی بادی‌های ویروسی شده‌اند که انجام این کار تنها ۲۰ دقیقه به طول می‌انجامد.

پژوهشگران "دانشگاه هوکایدو" (Hokkaido University) ژاپن در مطالعه اخیرشان آزمایش ریزسیال‌شناسی یا میکروفلوئیدیک را توسعه داده‌اند که می‌تواند آنتی بادی‌های ضد یک عفونت ویروسی را تشخیص دهد. تاکنون، این آزمایش برای تشخیص آنفلوآنزای پرندگان مورد استفاده قرار می‌گرفت، اما محققان اظهار کرده‌اند می‌توان از آن برای تشخیص آنتی‌بادی‌های ضد ویروس ایجادکننده کووید-۱۹ نیز استفاده کرد. این دستگاه می‌تواند نتیجه را در حداقل ۲۰ دقیقه نشان دهد و برای انجام آزمایش تنها به ۲ میکرولیتر سرم (خون) نیاز دارد.
آزمایش آنتی‌بادی به عنوان روشی برای شناسایی تعداد افراد در معرض ابتلا به بیماری کووید-۱۹ ارائه شده است و ممکن است به محققان کمک کند تا دریابند ویروس تا چه میزان گسترش یافته است. با توجه به اینکه بسیاری از افراد آلوده بدون علامت هستند، ممکن است هرگز به عنوان فرد آلوده و مبتلا به این بیماری شناخته نشوند که این موضوع دانش محققان از میزان عفونت را محدود می‌کند.
طی این مطالعه محققان نوع جدیدی از آزمایش میکروفلوئیدیک را ایجاد کرده‌اند که مبتنی بر اتصال پروتئین دارای برچسب فلورسانس به آنتی بادی مخصوص یک نمونه سرمی است. این روش شامل شناسایی قطبش فلورسانس مولکول‌های محدود فلورسنت است و از مولکول‌های کریستال مایع برای کنترل جهت این قطبش استفاده می‌شود. هنگامی که نمونه در دستگاه میکروفلوئیدیک قرار می‌گیرد، به یک تحلیلگر قطبش فلورسانس قابل حمل که وزن آن تنها ۵.۵ کیلوگرم است، متصل می‌شود و می‌تواند سیگنال فلورسانس را اندازه‌گیری کرده و نشان دهد که آیا آنتی بادی در نمونه وجود دارد یا خیر.
محققان نمونه سرم را با معرف فلورسنت مخلوط کرده و سپس به آن اجازه می‌دهند ۱۵ دقیقه قبل از بارگذاری نمونه در دستگاه میکروفلوئیدیک، استراحت کند. آنها سپس دستگاه میکروفلوئیدیک را به تحلیلگر قطبش فلورسانس قابل حمل متصل می‌کنند تا یک نتیجه به دست آید. کل این فرآیند فقط ۲۰ دقیقه طول می‌کشد و چنین دستگاه‌هایی می‌توانند به سرعت بخشیدن و ساده‌تر کردن آزمایش برای تشخیص آنتی‌بادی‌های مربوط به بیماری کووید-۱۹ کمک شایانی کنند.
"مانابو توکشی" (Manabu Tokeshi)، محقق این مطالعه گفت: تحلیلگر مذکور می‌تواند آنتی بادی‌های ضد کروناویروس را تشخیص دهد. از تحلیل گرما می‌توان برای انجام آزمایشات زیستی دیگر نیز استفاده کرد.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
شارژ اضافی ۱۲۰هزار تومانی «یارانه‌ها» ذخیره نمی‌شود/ نحوه بهره‌مندی از این شارژ
:: فناوری اطلاعات ::
آغاز دور جدید حراج شماره‌های رند همراه اول
:: روی خط جوانی ::
چه زمانی برای اولین بار بگوییم "دوستت دارم"
:: ورزش ::
همه چیز درباره خویچا کواراتسخلیا، مارادونای گرجستانی
:: فرهنگ و هنر ::
قلم مقدس به‌دنبال معرفی اسوه برای نسل خبرنگاران است
:: حوادث ::
چهار مظنون در رابطه با پرونده مرحوم مهرجویی بازداشت شده‌اند

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار