لیگ تهران راه افتاد
هموطن سلام , يكشنبه 15 خرداد 1384 - ساعت 22:29

رقابت‌های فوتبال باشگاه‌های تهران در فصل 85-84 با حضور تیم‌های حاضر در لیگ برتر و دسته اول آزادگان با نام لیک برتر باشگاه‌های تهران برگزار خواهد شد.

 

اولین نشست اتحادیه باشگاه‌های فوتبال استان تهران با حضور نمایندگان تیم‌های حاضر در لیگ برتر و دسته اول آزادگان برگزار و در پایان مقرر شد فصل آینده رقابت‌های فوتبال تهران با نام لیگ برتر باشگاه‌های تهران و با حضور تیم‌های حاضر در لیگ برتر برگزار شود.
در این جلسه که با حضور حجت الله خطیب، مصطفی آجرلو، علی کاظمی، مهدی اربابی، محمد فنایی و نمایندگان باشگاه‌های استقلال، پیکان، راه آهن، صبا باتری و عقاب برگزار شد، حاضران با استقبال از طرح احیای فوتبال تهران، خواهان پیگیری جدی این امر شدند.
همچنین در این جلسه مقرر شد تیم‌ها و باشگاه‌های تهرانی هر چه سریعتر نماینده نمایندگان حقوقی خود را برای تدوین اساسنامه این رقابت‌ها معرفی کنند.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news31775.html