تکلیف شما همین است که دستخط شد
هموطن , چهارشنبه 23 شهريور 1384 - ساعت 09:59

جناب اشرف اتابک اعظم. از قراری که به عرض رسید وضع رفتار مردم در این چند روز که ما جزیی کسالتی داشته‏ایم، خوب نیست .

 

قصر گلستان در تهران-ناصرالدین شاه - 12 ربیع الثانی 1324-«خواندنیها» - شهریور 1342-جناب اشرف اتابک اعظم. از قراری که به عرض رسید وضع رفتار مردم در این چند روز که ما جزیی کسالتی داشته‏ایم، خوب نیست و بعضی فضولی‏ها می‏کنند و شما هم در تادیب و تنبیه آنها مسامحه کرده‏اید.
در صورتی که مسئولیت کلیه امور را به شما واگذار کرده و شما را لااقل نوکر خیرخواه و آقاپرست خودمان می‏دانیم. چه جهت‏ دارد مردم اینطور مطلق العنان و جسور بشوند.
به موجب این دستخط صریح به شما می‏گوییم اشخاصی که محرک فتنه و فساد شده بعضی فضولی‏ها می کنند از هر طبقه و هر قبیل باشند اعم از وزرا و شاهزادگان و اعالی و ادانی هر کس و داخل هر کار و خدمت هستند تکلیف شماست آنها را معلوم کرده بدون هیچ ملاحظه خودتان را در تنبیه و تبعید و سیاست آنها مسئول و مختار بدانید. ما هم بحمدالله حالمان خیلی خوب است ولی این وضع مردم و مسامحه که در تنبیه آنها شده خیلی بر ما موثر است و صحیح است همیشه کلیه اقدامات شما از روی دستورالعمل و فرمایشات ما بوده و می‏دانیم چون در این مورد به شما فرمایش نفرموده بوده‏ام به این جهت شما هم اقدامی نکرده‏اید. ولی حالا تکلیف شما همین است که دستخط شد.
باید جدا از این مردمان مفسد جلوگیری کرده در هر گونه تنبیه و سیاست و خلع کار و شغل دیوانی و قطع مرسوم و گرفتن امتیازات آنها به هیچ وجه ابقا نکنید و از شما می‏خواهیم این فرمایشات ما را در کمال عجله اجرا نموده مردم را به جای خود بنشانید.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news43811.html