برگمان و یک فیلم تازه
هموطن سلام , دوشنبه 18 مهر 1384 - ساعت 13:27

اینگماربرگمان، چهره برجسته تاریخ سینما در عرصه کارگردانی و سازنده تعداد زیادی از شاهکارهای مسلم، در نهمین دهه از زندگی‌اش جدیدترین فیلم خود را به نمایش گذاشت.

 

اینگماربرگمان، چهره برجسته تاریخ سینما در عرصه کارگردانی و سازنده تعداد زیادی از شاهکارهای مسلم، در نهمین دهه از زندگی‌اش جدیدترین فیلم خود را به نمایش گذاشت. این فیلم که در رابطه با یکی از ساخته‌های پیشین اوست، بازگشت استاد به سنت‌های فیلمسازی‌اش است.
ارلاندو یوزفسون و لیو اولمان، دو بازیگر اصلی این فیلم هستند که سال‌ها پیش در "صحنه‌هایی از یک زندگی زناشویی" ایفای نقش کرده بودند. لیو اولمان که زمانی همسر اینگمار برگمان بود، بازیگر اصلی بسیاری از فیلم‌های برجسته این کارگردان است.
از "پرسونا" گرفته تا "شرم" و "سونات پاییزی" که در این آخری با اینگرید برگمن هم بازی شد. لیو اولمان در حال حاضر یکی از مطرح‌ترین کارگردانان سینمای هنری اروپاست. ارلاندویوزفسون بازیگر تعداد زیادی از فیلم‌های برگمان است.
در عین حال، یکی از ماندگارترین نقش‌هایی که ایفا کرده، مربوط می‌شود به واپسین ساخته سینماگر فقید روس آندری تارکوفسکی، یوزفسون در فیلم "ایثار" نقش الکساندر را بازی کرد. اینگماربرگمان فیلم جدیدش را در حالی به معرض نمایش در می‌آورد که حدود دو دهه پیش، پس از "فانی و الکساندر" اعلام بازنشستگی کرده بود. در مراسمی که چند سال پیش در فستیوال کن برگزار شد، اینگمار برگمان به عنوان بهترین کارگردان تاریخ سینما انتخاب شد.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news46104.html