وضعيت فعاليتهاي كارگاه تئاتر كودك روشن نيست
ا یسنا , سه شنبه 22 آذر 1384 - ساعت 11:40

امير مشهدي عباس، سرپرست كارگاه تئاتر كودك تالار مولوي درباره ادامه فعاليتهاي اين كارگاه اظهار نگراني كرد.

 

امير مشهدي عباس، سرپرست كارگاه تئاتر كودك تالار مولوي درباره ادامه فعاليتهاي اين كارگاه اظهار نگراني كرد.
وي گفت: حدود سه نمايش را آماده اجرا كرده‌ايم اما به دليل مشكلاتي كه تالار مولوي دارد، وضعيت اجراي اين نمايش‌ها روشن نيست.
مشهدي عباس ادامه داد: تالار مولوي برنامه فشرده‌اي دارد روزانه حدود 4 سانس نمايش فيلم دارد ضمن اينكه ميزبان جشنواره هاي متعددي است و با اين وضعيت اجراي نمايش كودك در اين تالار با مشكل روبه‌رو مي‌شود.
وي اضافه كرد: صحبتهايي براي حل اين مشكلات انجام شده كه هنوز به نتيجه نرسيده و اگر تا پايان اين هفته به نتيجه روشني نرسيم، احتمال دارد فعاليتهاي كارگاه تعطيل شود.
وي در ادامه از آغاز فعاليت هاي كارگاه در شهرستانها خبر داد و گفت: در اين زمينه آن قدر پيش رفته‌ايم كه حتي با اسپانسرهايي وارد مذاكره شده‌ايم تا در صورت امكان، جشنواره‌هاي تئاتري برگزار كنيم.
مشهدي عباس درباره احتمال برگزاري كارگاه كودك در ديگر مراكز گفت: نزديك 2 سال است كه فعاليتهاي مركز تئاتر كانون پرورش فركري نيمه تعطيل است ضمن اينكه وضعيت مديريت اين مركز هم چندان روشن نيست و به دليل همين بي‌برنامگي‌ها، نمي‌تواند پشتيبان خوبي براي ما باشد. اين كارگردان تئاتر اظهارتاسف كرد: دوستان تئاتري ماتئاتر كودك را از كار بزرگسالان جدا مي‌كنند و بهاي چنداني به اين رشته نمي‌دهند به طوري كه بزرگترين مشكلات اين رشته به خودهنرمندان تئاتر برمي‌گردد.
لازم به ذكر است فعاليتهاي كارگاه تئاتر كودك در تالار مولوي بعد از ماه مبارك رمضان با اجراي نمايش « تو دهمين دوست مني» به كارگرداني امير مشهدي‌عباس آغاز شد. اين نمايش كه تا كنون 10 اجراي خود را پشت سر گذاشته است، همچنان در حال اجراست و در صورتي كه مشكلات بر طرف شود، بعد از آن نمايش «گل مين» به كارگرداني مهدي شاه‌پيري به روي صحنه مي‌رود.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news49428.html