شنبه 11 مرداد 1404

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی فرهنگ و هنر وضعيت فعاليتهاي كارگاه تئاتر كودك روشن نيست

 
 

ا یسنا , سه شنبه 22 آذر 1384

وضعيت فعاليتهاي كارگاه تئاتر كودك روشن نيست

 
 

امير مشهدي عباس، سرپرست كارگاه تئاتر كودك تالار مولوي درباره ادامه فعاليتهاي اين كارگاه اظهار نگراني كرد.

وضعيت فعاليتهاي كارگاه تئاتر كودك روشن نيست
امير مشهدي عباس، سرپرست كارگاه تئاتر كودك تالار مولوي درباره ادامه فعاليتهاي اين كارگاه اظهار نگراني كرد.
وي گفت: حدود سه نمايش را آماده اجرا كرده‌ايم اما به دليل مشكلاتي كه تالار مولوي دارد، وضعيت اجراي اين نمايش‌ها روشن نيست.
مشهدي عباس ادامه داد: تالار مولوي برنامه فشرده‌اي دارد روزانه حدود 4 سانس نمايش فيلم دارد ضمن اينكه ميزبان جشنواره هاي متعددي است و با اين وضعيت اجراي نمايش كودك در اين تالار با مشكل روبه‌رو مي‌شود.
وي اضافه كرد: صحبتهايي براي حل اين مشكلات انجام شده كه هنوز به نتيجه نرسيده و اگر تا پايان اين هفته به نتيجه روشني نرسيم، احتمال دارد فعاليتهاي كارگاه تعطيل شود.
وي در ادامه از آغاز فعاليت هاي كارگاه در شهرستانها خبر داد و گفت: در اين زمينه آن قدر پيش رفته‌ايم كه حتي با اسپانسرهايي وارد مذاكره شده‌ايم تا در صورت امكان، جشنواره‌هاي تئاتري برگزار كنيم.
مشهدي عباس درباره احتمال برگزاري كارگاه كودك در ديگر مراكز گفت: نزديك 2 سال است كه فعاليتهاي مركز تئاتر كانون پرورش فركري نيمه تعطيل است ضمن اينكه وضعيت مديريت اين مركز هم چندان روشن نيست و به دليل همين بي‌برنامگي‌ها، نمي‌تواند پشتيبان خوبي براي ما باشد. اين كارگردان تئاتر اظهارتاسف كرد: دوستان تئاتري ماتئاتر كودك را از كار بزرگسالان جدا مي‌كنند و بهاي چنداني به اين رشته نمي‌دهند به طوري كه بزرگترين مشكلات اين رشته به خودهنرمندان تئاتر برمي‌گردد.
لازم به ذكر است فعاليتهاي كارگاه تئاتر كودك در تالار مولوي بعد از ماه مبارك رمضان با اجراي نمايش « تو دهمين دوست مني» به كارگرداني امير مشهدي‌عباس آغاز شد. اين نمايش كه تا كنون 10 اجراي خود را پشت سر گذاشته است، همچنان در حال اجراست و در صورتي كه مشكلات بر طرف شود، بعد از آن نمايش «گل مين» به كارگرداني مهدي شاه‌پيري به روي صحنه مي‌رود.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
وزارت اقتصاد؛ یک صندلی و هفت نامزد
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
کارگردان پایتخت: تنابنده هرچه قدر گرفته باز هم کم است
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار