دوشنبه 17 ارديبهشت 1403

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی فناوری اطلاعات رونق تولید با توسعه اپلیکیشن‌های ایرانی

 
 

يكشنبه 11 فروردين 1398

رونق تولید با توسعه اپلیکیشن‌های ایرانی

 
 

در شرایطی که گره بخشی از مشکلات اقتصادی می‌تواند با تولید باز شود، تولید و توسعه اپلیکیشن‌ها می‌تواند نقش پررنگی در راهگشایی از مشکلات حوزه فناوری اطلاعات ایفا کند.

تحریم‌های یکجانبه و غیرقانونی که از سوی آمریکا بر ضد مردم ایران وضع شده است در صورتی که مدیریت و چاره اندیشی نشود می‌تواند مشکلاتی را ایجاد کند به همین دلیل است که شاید در حال حاضر بیش از همیشه به محصولات نرم‌افزاری احتیاج داریم تا از طرفی بتوانیم نیازهای خود را رفع کرده و از طرف دیگر برخی از محصولات را به کشورهایی صادر کنیم که با ما روابط دوستانه‌ای دارند و در عین حفظ ارتباط با آنها، ارزآفرینی کنیم.
همچنین در شرایطی‌که رهبر معظم انقلاب اسلامی سال ۹۸ را با رونق تولید گره زده است، می‌توان توجه بیشتری به این موضوع داشت. به همین دلیل اگرچه در تولید محصولات سخت‌افزاری آن‌طور که باید نتوانستیم موفق عمل کنیم و به همین خاطر است که بیشتر این محصولات از کامپیوتر و لپ‌تاپ تا گوشی موبایل و حتی لوازم جانبی آنها از خارج وارد می‌شود، اما رشد محصولات نرم‌افزاری و بیشتر از آنها اپلیکیشن‌هایی که خدمات ارائه می‌دهند، نشان می‌دهد این بخش می‌تواند به نقطه‌ی قابل اتکایی برای ایجاد اشتغال و خودکفایی تبدیل شود.
در این راستا جهرمی با تاکید بر رشد اپلیکیشن‌های توسعه‌یافته در کشور اظهار کرده است: در حوزه توسعه خدمات هم جوانان ایرانی زحمت زیادی کشیدند. در سال ۱۳۹۲ ما ۴۸۰ اپلیکیشن توسعه داده شده توسط تیم‌های ایرانی داشتیم و تجربه کردیم، در سال ۱۳۹۶ این آمار به ۱۳۰ هزار برنامه رسید و در طول تنها سال ۱۳۹۷ این عدد به ۲۵۰ هزار اپلیکیشن رسید. این معنایش این است که در طول یک سال معادل کل آن چیزی که در چهار سال گذشته توسعه داده شده بود، توسعه دادیم.
همچنین امیر ناظمی -رئیس سازمان فناوری اطلاعات- درباره اپلیکیشن‌های ایرانی بیان کرده بود: نزدیک به ۲۵۰ هزار اپلیکیشن ایرانی در کشور تولید و به بهره‌برداری رسیده است و به نسبت اپلیکیشن‌های سرگرمی‌، مردم بیشتر از اپلیکیشن‌هایی که خدمات مورد نیازشان را تأمین می‌کنند، بهره می‌برند.
او همچنین درباره حمایت دولت در افزایش استارت‌آپ‌ها گفته بود: تنها در صورتی که دولت بتواند باعث رشد سریع‌تر و بادوام‌تر استارت‌آپ‌ها شود، این حمایت‌ها و پشتیبانی‌ها مفید خواهد بود و البته نباید این حمایت‌ها به مداخله نزدیک شود. سازمان فناوری اطلاعات مجموعه‌ای از حمایت‌ها را آماده کرده اما تمایلی به روی آوردن به سیستم‌های سابق که باعث مداخله در امور کسب‌وکارهای نوین می‌شد، ندارد.
در نهایت، اگر آنطور که وزیر ارتباطات معتقد است توسعه اپلیکیشن‌های ایرانی موجب شده با حذف این اپلیکیشن‌ها از گوشی‌های آیفون، برخی تصمیم بگیرند گوشی‌ها را خاموش کنند و اپل بخشی از بازار خود در ایران را از دست بدهد، این توسعه می‌تواند تأثیرات بیشتری بر اقتصاد بگذارد، کما اینکه همین حالا هم کسب‌و کارهای زیادی وجود دارند که حیاتشان را مدیون این توسعه هستند.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
شارژ اضافی ۱۲۰هزار تومانی «یارانه‌ها» ذخیره نمی‌شود/ نحوه بهره‌مندی از این شارژ
:: فناوری اطلاعات ::
آغاز دور جدید حراج شماره‌های رند همراه اول
:: روی خط جوانی ::
چه زمانی برای اولین بار بگوییم "دوستت دارم"
:: ورزش ::
همه چیز درباره خویچا کواراتسخلیا، مارادونای گرجستانی
:: فرهنگ و هنر ::
قلم مقدس به‌دنبال معرفی اسوه برای نسل خبرنگاران است
:: حوادث ::
قتل زن تهرانی در حمام خانه اش / شوهرش تصمیم به مثله کردن جسد داشت که پشیمان شد!

يادداشت
:: فناوری اطلاعات ::
تاکید بر توسعه زیرساخت و سرویس های ارزش افزوده پیام رسان ها

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار