يكشنبه 30 ارديبهشت 1403

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی اقتصادی کرونا و تورم بازار صنایع‌دستی را کساد کرده است/ صفحات مجازی مجوز اتحادیه ندارند

 
 

پایگاه اطلاع‌رسانی و پایش آثار اقتصادی کرونا , چهارشنبه 19 آبان 1400

کرونا و تورم بازار صنایع‌دستی را کساد کرده است/ صفحات مجازی مجوز اتحادیه ندارند

 
 

هموطن سلام-رئیس اتحادیه فروشندگان اشیاء قدیمی و صنایع‌دستی گفت: علاوه بر کرونا تورم هم ضربه مهلکی به صنایع‌دستی زد، گران شدن مواد اولیه مانند مس، نقره، برنج، لعاب و سایر مواد و همچنین گران شدن ابزارها باعث می‌شود تا بهای تمام‌شده محصولات بالاتر برود، نهایتاً محصول، گران‌تر به دست مصرف‌کننده می‌رسد.

هموطن سلام- رئیس اتحادیه فروشندگان اشیاء قدیمی و صنایع‌دستی گفت: علاوه بر کرونا تورم هم ضربه مهلکی به صنایع‌دستی زد، گران شدن مواد اولیه مانند مس، نقره، برنج، لعاب و سایر مواد و همچنین گران شدن ابزارها باعث می‌شود تا بهای تمام‌شده محصولات بالاتر برود، نهایتاً محصول، گران‌تر به دست مصرف‌کننده می‌رسد.
سید محمد عبداللهی گفت: قبل از پاندمی کرونا به دلیل تحریم‌ها و سیاه نمایی‌هایی که درباره کشور ایران انجام می‌شد، ورود توریست به کشور محدودشده بود به‌هرحال توریست هم مهم‌ترین خریدار صنایع‌دستی در کشور است. از اواخر سال ۹۸ با شیوع پاندمی کرونا میزان فروش در بازار محصولات این صنعت به حداقل رسید.
عبداللهی در ادامه تصریح کرد: علاوه بر کرونا تورم هم ضربه مهلکی به صنایع‌دستی در کشور زد. این گرانی محصولات باعث می‌شود مردم کم‌کم صنایع‌دستی را از سبد کالای خودشان حذف کنند و دیگر در خریدهایشان جایی برای صنایع‌دستی وجود نداشته باشد.
رئیس اتحادیه فروشندگان اشیاء قدیمی و صنایع‌دستی تهران در ادامه به کرونومی گفت: در ایام قبل از کرونا، عده‌ای برای برگزاری مراسم‌های ملی مانند یلدا و نوروز ترجیح می‌دادند از صنایع‌دستی ایرانی استفاده کنند اما امروز علاوه بر اینکه دیگر مراسمی برگزار نمی‌شود؛ وضعیت اقتصادی مردم هم این اجازه را به آن‌ها نمی‌دهد.
عبداللهی گفت: بسیاری از هنرمندان از محل خلق آثار هنری امرارمعاش می‌کنند، هنگامی‌که فروشنده نتواند کالای خود را بفروشد طبعاً سفارش جدید هم ندارد و به همین ترتیب هنرمندان به مشکل برمی‌خوردند. این مشکلات در کنار گرانی مواد اولیه، ابزار، کارگر و دیگر عوامل به هنرمندان آسیب زد.
او ادامه داد: در پاندمی کرونا دولت به فروشندگان صنایع‌دستی کمکی نکرد. بیمه و مالیات اصلاً توجهی به این ندارند که فروشندگان تعطیل بودند اما هنرمندانی که به تائید وزارت میراث فرهنگی رسیده باشند از مالیات و بیمه معاف هستند.
فروشگاه‌های مجازی مجوز فعالیت ندارند
عبداللهی در ادامه نسبت به سودجویی‌هایی که در فضای مجازی می‌شود هشدار داد و گفت: بعد از پاندمی کرونا افرادی سودجو صفحات مجازی را ساختند و در آن شروع به فروختن صنایع‌دستی با کیفیت پایین کردند که باعث شد تا مشتریان شکایت این صفحات را به اتحادیه کنند.
عبداللهی تصریح کرد: در حال حاضر هیچ صفحه‌ای در فضای مجازی مجوز فعالیت ندارد، اتحادیه با صاحبان این صفحات وارد مذاکره شده تا روند دریافت مجوز را طی کنند سپس به آن‌ها مجوز فعالیت داده می‌شود.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
شارژ اضافی ۱۲۰هزار تومانی «یارانه‌ها» ذخیره نمی‌شود/ نحوه بهره‌مندی از این شارژ
:: فناوری اطلاعات ::
آغاز دور جدید حراج شماره‌های رند همراه اول
:: روی خط جوانی ::
چه زمانی برای اولین بار بگوییم "دوستت دارم"
:: ورزش ::
همه چیز درباره خویچا کواراتسخلیا، مارادونای گرجستانی
:: فرهنگ و هنر ::
قلم مقدس به‌دنبال معرفی اسوه برای نسل خبرنگاران است
:: حوادث ::
قتل زن تهرانی در حمام خانه اش / شوهرش تصمیم به مثله کردن جسد داشت که پشیمان شد!

يادداشت
:: اقتصادی ::
واریز حقوق کارکنان تا ۲۰ اسفند / پرداخت عیدی طی امروز و سه شنبه

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار