سه شنبه 10 تير 1404

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی سياسی وزیر کشور: تاکنون مصوبه‌ای برای گرانی مرغ و تخم‌مرغ نداشته‌ایم

 
 

چهارشنبه 21 ارديبهشت 1401

وزیر کشور: تاکنون مصوبه‌ای برای گرانی مرغ و تخم‌مرغ نداشته‌ایم

 
 

وزیر کشور با بیان اینکه تغییر قیمت گذاری‌های جدید پس از تصویب ستاد تنظیم بازار انجام می‌شود، گفت: تاکنون هیچ مصوبه‌ای برای گرانی اقلام از جمله مرغ و تخم‌مرغ نداشته‌ایم.

احمد وحیدی در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت درباره تغییر قیمت برخی اقلام اظهار کرد: تصمیم‌گیری درباره قیمت اقلام به سازمان حمایت از مصرف‌کننده و تصویب ستاد تنظیم بازار برمی‌گردد که تا الان هم هیچ مصوبه‌ای درباره هیچ قلم جنسی صورت نگرفته است.
وی تأکید کرد: هیچ قلم جنسی نمی‌تواند بدون طی این مسیر تغییر قیمت داده شود و اگر این اتفاق بیافتد خلاف قانون است و سازمان تعزیرات با اختیارات جدیدی که دارد با آن برخورد می‌کند.
وحیدی همچنین درباره برخی اخبار پیرامون قیمت مرغ و تخم مرغ گفت: همان طور گفتم برای گرانی اقلام ابتدا باید سازمان حمایت از مصرف‌کننده نظر بدهد و سپس ستاد تنظیم بازار در این زمینه مصوبه داشته باشد که تاکنون چنین چیزی نداشته‌ایم.
وی در پاسخ به این سوال که چه اختیارات جدیدی به سازمان تعزیرات برای کنترل بازار و نظارت بر قیمت‌ها داده شده است،‌ تصریح کرد: میزان جریمه‌ها را می‌توانند افزایش دهند و اجازه بسته شدن واحدهایی که تخلف می‌کنند را دریافت کردند. همچنین تعزیرات می‌تواند پلاکارت‌هایی را برای واحدهایی که گران‌فروشی می‌کنند، نصب کنند. در واقع اختیاراتی داده شده است که برای متخلفان بازدارندگی داشته باشد.
وزیر کشور گفت: تاکنون هیچ مصوبه‌ای برای گرانی اقلام از جمله مرغ و تخم مرغ وجود نداشته است.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
وزارت اقتصاد؛ یک صندلی و هفت نامزد
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
کارگردان پایتخت: تنابنده هرچه قدر گرفته باز هم کم است
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار