سه شنبه 18 ارديبهشت 1403

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی فناوری اطلاعات چین به دنبال کنترل نظرات هوش مصنوعی درباره سیاست

 
 

دوشنبه 11 ارديبهشت 1402

چین به دنبال کنترل نظرات هوش مصنوعی درباره سیاست

 
 

چین می‌خواهد نظرات هوش مصنوعی در مورد حزب کمونیست را کنترل کند تا این فناوری تنها «ارزش‌های اصلی سوسیالیستی» را منعکس کند.

موج جدیدی از مدل‌های هوش مصنوعی با خودکار کردن برخی وظایف و ارائه دروغ‌های قانع‌کننده در مورد موضوعات مهم شروع به ایجاد اختلال در تجارت و جامعه غربی کرده است.
نیویورک تایمز روز دوشنبه گزارش داد که حزب حاکم کمونیست چین با مجموعه‌ای از قوانین محدودکننده وارد این باتلاق فناوری شده است.
این قوانین که از سوی اداره فضای سایبری چین ارائه شده است، هوش مصنوعی مولد را که نوع جدیدی از فناوری است و به چت‌جی‌پی‌تی(ChatGPT) و سایر محصولات نوپایی که در ماه‌های اخیر دنیای غرب را در نوردیده‌اند، پوشش می‌دهد.
شرکت‌ها باید به قوانین سانسور حزب کمونیست چین توجه کنند، قوانینی که بحث درباره‌ی تاریخ‌های حساس خاص و هرگونه انتقاد از رهبران این کشور را ممنوع می‌کند. نیویورک تایمز گزارش داد، بر اساس محدودیت‌های پیشنهادی، محتوای تولید شده توسط این مدل‌های هوش مصنوعی باید منعکس‌کننده «ارزش‌های اصلی سوسیالیستی» باشد و از اطلاعاتی که «قدرت دولتی» یا وحدت ملی را تضعیف می‌کند، اجتناب کند.
این روزنامه افزود، شرکت‌ها همچنین باید اطمینان حاصل کنند که چت‌بات‌های آنها متن و تصاویر حقیقتی می‌سازند و به مالکیت معنوی احترام می‌گذارند و ملزم به ثبت الگوریتم‌های خود در تنظیم‌کننده‌ها خواهند بود.
این قوانین می‌تواند کار شرکت‌های فناوری چینی را برای رسیدن به رقبای آمریکایی خود مانند مایکروسافت، OpenAI، گوگل و فیسبوک که در رقابت‌های هوش مصنوعی پیشرو بودند، سخت کند.
شرکت‌های بزرگ فناوری چینی، از مهارت فنی برای توسعه مدل‌های هوش مصنوعی مولد خود برخوردار هستند، اما محدودیت‌ها در مورد آنچه این مدل‌ها می‌توانند بیان کنند، احتمالا توسعه را کند می‌کند و میزان توزیع گسترده‌ی فناوری را در کشور محدود می‌کند.
این مسئله نیز وجود دارد که مدل‌های زبانی بزرگ، مانند چت‌ جی‌پی‌تی، می‌توانند اطلاعات جعلی برای برآوردن درخواست‌های کاربر ایجاد کنند. دانشگاهیان در مورد احتمال ارائه اطلاعات نادرست از این پلتفرم‌ها هشدار داده‌اند. به عنوان مثال، سامانتا دلویا(Samantha Delouya) از اینسایدر از این ابزار زبانی خواست تا یک خبر بنویسد و نقل قول‌های جعلی کارلوس تاوارس(Carlos Tavares)، مدیر عامل صنعت خودروسازی را به زبان بیاورد.
محققان هوش مصنوعی اغلب نمی‌دانند که چرا مدل‌ها محتوای خاصی تولید می‌کنند. مدل‌های تصویری مشابه می‌توانند به سرعت تصاویری از افراد مشهور در حال انجام کارهای غیرعادی تولید کنند که در واقعیت انجام نشده‌اند. یکی از نمونه‌های معروف آن تصویری است که نشان می‌داد پاپ فرانسیس یک کت بزرگ پفی پوشیده بود و برخی را فریب داد.
این فناوری غیرقابل پیش‌بینی می‌تواند برای رهبران چین که سعی می‌کنند روایت‌های سیاسی را کنترل کنند، نگران‌کننده خواهد بود.
چت جی‌پی‌تی به طور رسمی در چین در دسترس نیست همچنین محصولات گوگل و فیس بوک عمدتا در چین نیز ممنوع هستند، اگرچه شرکت اپل در این کشور فعالیت می‌کند.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
شارژ اضافی ۱۲۰هزار تومانی «یارانه‌ها» ذخیره نمی‌شود/ نحوه بهره‌مندی از این شارژ
:: فناوری اطلاعات ::
آغاز دور جدید حراج شماره‌های رند همراه اول
:: روی خط جوانی ::
چه زمانی برای اولین بار بگوییم "دوستت دارم"
:: ورزش ::
همه چیز درباره خویچا کواراتسخلیا، مارادونای گرجستانی
:: فرهنگ و هنر ::
قلم مقدس به‌دنبال معرفی اسوه برای نسل خبرنگاران است
:: حوادث ::
قتل زن تهرانی در حمام خانه اش / شوهرش تصمیم به مثله کردن جسد داشت که پشیمان شد!

يادداشت
:: فناوری اطلاعات ::
تاکید بر توسعه زیرساخت و سرویس های ارزش افزوده پیام رسان ها

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار