 |
توصيه روز |
 |
 |
:: بازار کامپيوتر :: |
 |
|
:: نکته آموزشی :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|
|
عزرائیل از جان جوان 37 ساله گذشت !
|
| | |
 | رییس مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی شاهرود از بازگشت به زندگی جوان ۳۷ ساله شاهرودی باتلاشهای عوامل اورژانس شاهرود خبر داد. |  زهره صالح نساج شامگاه یکشنبه در جمع خبرنگاران در بیمارستان امام حسین (ع) شاهرود از بازگشت به زندگی با خدمت رسانی به موقع اورژانس ۱۱۵ خبر داد و بیان کرد: در پی برقراری تماس با مرکز کنترل و فرماندهی عملیات به دنبال دردهای قلبی جوان ۳۷ ساله و به دنبال آن کاهش سطح هوشیاری بلافاصله پایگاه منطقه یک شهری به محل اعزام شد.
وی افزود: با توجه به ایست قلبی بیمار و کاهش سطح هوشیاری، کارشناسان عملیاتی اورژانس شاهرود احیای قلبی و ریوی این جوان را انجام دادند.
رئیس اورژانس شاهرود گفت: این جوان شاهرودی با انجام به موقع اقدامات لازم پیش بیمارستانی و با بازگشت مجدد علائم حیاتی تحویل بیمارستان امام حسین (ع) شد.
| | | | | | |
|
 |
تحليل |
 |
 |
:: اقتصادی :: |
 |
|
:: فناوری اطلاعات :: |
 |
|
:: روی خط جوانی :: |
 |
|
:: ورزش :: |
 |
|
:: فرهنگ و هنر :: |
 |
|
:: حوادث :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|