 |
توصيه روز |
 |
 |
:: بازار کامپيوتر :: |
 |
|
:: نکته آموزشی :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|
|
وینفری چنین گفت...
|
| | |
 | "من روح بزرگ او را میستایم و همیشه وام دار غیرت او برای سیاهپوستان میباشم. موفقیت من مرهون زحمات این آزاده زن است."
| هموطن آنلاین – ارفا وینفری روز گذشته در مراسم تدفین روزا پارکز یکی از مدافعان حقوق شهروندی سیاه پوستان در واشنگتن شرکت جست. جمعیت زیادی از عزاداران در مراسم تدفین این زن سیاه پوست که حاضر نشده بود صندلی خود را در اتوبوس به یک مرد سفید پوست بدهد حضور یافتند. امتناع این زن قهرمان باعث به وجود آمدن موج حق و عدالت خواهی در سیاهان شد و تحولات و پیشرفتهای بسیاری را در این زمینه به ارمغان آورد.
وینفری که پارکز را بارها به دفعات ملاقات کرده بود به عزاداران گفت: " من امروز در این مراسم حضور یافتم تا یک بار دیگر از روزا خواهر بزرگترمان به خاطر این که زن شیرزادهای بود و زندگی خود را برای رهایی ما به خطر انداخت تشکر کنم."
آن روز او حاضر نشد صندلی خود را به یک مرد سفید پوست بدهد و این عمل وی باعث شد زندگی هزاران سیاه پوست در دنیا تغییر کند. اگر رزا برای سیاه پوستان مقاومت نکرده بود من در این جایگاهی که امروز ایستاده ام قرار نداشتم.
"من روح بزرگ او را میستایم و همیشه وام دار غیرت او برای سیاهپوستان میباشم. موفقیت من مرهون زحمات این آزاده زن است."
| | | | | | |
|
 |
تحليل |
 |
 |
:: اقتصادی :: |
 |
|
:: فناوری اطلاعات :: |
 |
|
:: روی خط جوانی :: |
 |
|
:: ورزش :: |
 |
|
:: فرهنگ و هنر :: |
 |
|
:: حوادث :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|