چهارشنبه 15 مرداد 1404

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی فرهنگ و هنر بازیگران معروف سینما چه می‌کنند؟

 
 

هموطن , دوشنبه 14 آذر 1384

بازیگران معروف سینما چه می‌کنند؟

 
 

حدود 3 ماه دیگر مراسم اسکار همه تحولات سینمایی را تحت‌الشعاع خود قرار می‌دهد.

بازیگران معروف سینما چه می‌کنند؟
حدود 3 ماه دیگر مراسم اسکار همه تحولات سینمایی را تحت‌الشعاع خود قرار می‌دهد. در این فاصله بازیگران مطرح سینما از نسل‌های مختلف، بیش از همیشه سرگرم پروژه‌های ریز و درشت خود هستند.
بایگرانی که هیچ وقت شانس دریافت جایزه اسکار را نداشته‌اند، زور خودشان را می‌زنند تا هر طور شده این جایزه مهم را به ویترین افتخاراتشان اضافه کنند و آنهایی که قبلا این جایزه را گرفته‌اند، در موقعیت ویژه‌ای بسر می‌برند. آنها دستمزدشان بالاست و هر پیشنهادی را هم نمی‌پذیرند.

نیکول کیدمن
او از جمله همین ستاره‌هاست. بازیگری که به خاطر حضور در فیلم تحسین شده «ساعت‌ها» جایزه اسکار گرفت و در یک مقطع 3، 4 ساله درخشش فوق‌العاده‌ای داشت، حالا درصدد حفظ موقعیت خودش است.
او پس از بازی در فیلم آخر استنلی کوبریک (چشمان تمام بسته) و جدایی از تام کروز، در فیلم‌های بسیار مهمی بازی کرد. از آن جمله است: مولن روژ، دیگران، کوهستان سرد، ننگ بشری، تولد، همسران استیفورد، داگ ویل، افسونگر. این آخری برخلاف تصور با استقبال مواجه نشد.
در زمان نمایش این فیلم، آنچه بیش از همه توجه مردم را به خود جلب کرده بود، اختلاف کیدمن و شکایت او بود علیه خبرنگاران سمجی که آرامش زندگی او را سلب کرده بودند. همچین حمایت سفت و سخت او از فرزند خوانده‌اش، نکته دیگری بود که در مطبوعات بازتاب داشت. به این ترتیب پروژه آتی این فوق ستاره سینما، باید حتما ناکامی فیلم قبلی‌اش را جبران کند.
از این رو به احتمال فراوان، کیدمن را در نقش اصلی «هجوم ربایندگان جسم» خواهیم دید. این فیلم پر است از ماجراهای تخیلی درباره نیروهای فضایی و... در این فیلم کیدمن در کنار دانیل کریگ بازی خواهد کرد؛ همان بازیگری که اخیرا جانشین پیرس برازنان شده برای ایفای نقش جیمز باند.

راسل کرو
هموطن نیکول کیدمن و بازیگر بااستعدادی که با 2، 3 فیلم به یکباره مطرح شد و نامی برای خودش دست و پا کرد، شاید بزودی در نقشی مهم ظاهر شود. راسل کرو به خاطر «ذهن زیبا» و «گلادیاتور» بسیار تحسین شد و موفق شد خیلی زود جایزه اسکار را تصاحب‌ کند؛ او در یکی، دو سال اخیر نتوانسته موفقیت‌های سابقش را تکرار کند.
حتی در یک مقطع کوتاه، تا آستانه رفتن به زندان هم پیش رفت، چون با صندلی به یک نفر حمله‌ور شده بود و کم مانده بود طرف مقابلش را از پا دربیاورد. راسل کرو گزینه اصلی ریدلی اسکات است برای فیلم بعدی‌اش.
اسکات کارگردان بزرگی است که بهترین همکاری‌اش با راسل کرو منجر به ساخته شدن فیلم حماسی «گلادیاتور» شد. این فیلم که «فصل خوب» نام دارد و در فرانسه فیلمبرداری می‌شود، آلبرت فنینی یکی دیگر از بازیگرانش است. بازیگری که یکی، دو سال پیش با بازی در فیلم ستایش شده «ماهی بزرگ» تیم برتن، بار دیگر نشان داد که چه هنرمند توانایی است.

هیلاری سوانک
اگر او را خوش شانس‌ترین بازیگر تاریخ سینما بنامیم، اغراق نکرده‌ایم. او تاکنون 2 بار جایزه اسکار بهترین بازیگر را برای فیلم‌های «پسرها گریه نمی‌کنند» و «محبوب میلیون دلاری» دریافت کرده است؛ در حالی که هیچ وقت هیچ کس او را به عنوان یک فوق ستاره قبول نداشته و ندارد. مدتی پیش او در یک پروژه مهم، جایگزین نیکول کیدمن شد و حالا در حال بازی در فیلم «مرگ» به کارگردانی استیون هاپکینز است. بازی بسیار خوب او در فیلم کلینت ایستوود، برایش اسکار بهترین بازیگر را در سالی که گذشت به همراه داشت.

ناتالی پورتمن
او را نیز می‌توان جزو خوش‌شانس‌ها به حساب آورد. در سنین کودکی در فیلم تحسین شده «لئون» یا «حرفه‌ای» ساخته لوک بسون ظاهر شد و در کنار ژان رنو بازی بسیار خوبی از خودش به نمایش گذاشت.
پس از یک دهه از نمایش آن فیلم، این بازیگر توانا یک بار دیگر بخت خود را در بازیگری سینما آزمود و این بار تبدیل به یک چهره بااستعداد و محبوب شد. امسال مهمترین سال در زندگی هنری ناتالی پورتمن است.
در ابتدا از او فیلم «جنگ ستارگان، انتقام سیث» به نمایش درآمد که آخرین قسمت این سه گانه عظیم تاریخ سینما به کارگردانی جورج لوکاس بود. پیش از آن در فیلم «نزدیک‌تر» ساخته مایک نیکولز در کنار جولیا رابرتز و جود لاو ظاهر شده بود. بزودی فیلم «الف مثل انتقام» را از او خواهیم دید. در این فیلم که جیمز مک تیگ آن را ساخته، پورتمن در کنار هوگو ویوینگ و جان هرت به ایفای نقش می‌پردازد.
این کارگردان نه چندان مطرح، قبل از این دستیار برادران واچوفسکی در «ماتریکس» و دستیار جورج لوکاس در «جنگ ستارگان و انتقام سیث» بوده است، اما پروژه بسیار مهم ناتالی پورتمن، فیلم جدید میلوش فورمن خواهد بود.
این کارگردان مجار که با «دیوانه‌ای از قفس پرید» یکی از بهترین شاهکارهای تاریخ سینما را ساخت، در پروژه جدیدش «ارواح سخنگو» از خاویر باردم اسپانیایی، استلان اسکار سگارد سوئدی و ناتالی پورتمن در نقش‌های گوناگون استفاده می‌کند. نویسنده فیلمنامه آخرین کار میلوش فورمن، ژان کلود کریر معروف است.

گونگ لی
ستاره بین‌المللی سینمای چین، از 2 دهه پیش با بازی در فیلم‌های ژانگ ییمو و چن کایگه، 2 فیلمساز بزرگ این کشور، به چهره‌ای موثر در سینمای این کشور تبدیل شد. از مهمترین فیلم‌هایش می‌توان به «زیستن»، «ذرت سرخ»، «وداع با محبوبه‌ام»، «ماه اغواگر»، «امپراتور و آدمکش» اشاره کرد که این آخری در سینماهای ایران هم نمایش داده شد. زمانی که ژانگ ییمو «بازگشت به خانه» را با شرکت ژانگ زی یی ساخت، زمزمه‌هایی مبنی بر اختلاف او با گونگ لی شنیده شد.
ژانگ زی یی با فیلم‌های بعدی ژانگ ییمو، مثل «قهرمان» و «خانه خنجرهای پران» ارث فراوانی به دست آورد و حتی در هالیوود دعوت به کار شد. سال گذشته اتفاقی جالب افتاد که یکی از کمپانی‌های سینمایی آمریکا، اظهار تمایل کرد که براساس رمان «خاطرات یک گیشا» فیلمی تولید کند.
استیون اسپیلبرگ که خود حامی عملی شدن این پروژه بود، در مقطعی تصمیم داشت این فیلم را بسازد، اما به دلایلی از این کار کنار کشید و راب مارشال جای او را گرفت.
در این فیلم بسیار پرخرج و مهم گونگ لی در کنار ژانگ زی یی ظاهر شده که بزودی به نمایش درخواهد آمد. از سوی دیگر شنیده می‌شود که گونگ لی ایفاگر نقش اصلی جدیدترین فیلم ژانگ ییمو است. یعنی تمام کدورت‌ها میان این کارگردان و بازیگر بزرگ برطرف شده و حالا باید ببینیم، نتیجه همکاری این 2 چه از آب درخواهد آمد.

نیکلاس کیج
در اوایل دهه 80، در حالی که هیچ کس او را نمی‌شاخت، در فیلم‌های کم و بیش بی‌اهمیت بازی می‌کرد. چند سال قبلش به عموی خود گفته بود که آرزوی بازیگر شدن را دارد، اما عمویش چهره و فیزیک برادرزاده‌اش را مناسب بازیگری تشخیص نداده بود.
عموی او کسی نیست جز فرانسیس فورد کوپولا. نیکلاس کیج از روی لجبازی و برای اثبات توانایی‌هایش، در فیلم‌های زیادی بازی کرد تا این که دیوید لین او را در فیلمش به کار گرفت و کیج با آن فیلم معروف شد. سپس در سالهای میانی دهه 90، با بازی در فیلم ستایش شده «ترک لاس وگلاس» در حالی که اصلا بازیگر معروفی نبود، جایزه اسکار بهترین بازیگر را دریافت کرد. بعدش در فیلم‌های پرفروشی مثل «تغییر چهره» ظاهر شد و رفته رفته جا پای بزرگان گذاشت.
از او فیلم «هواشناس» در حال نمایش است که سر و صدای زیادی به پا کرده. همچنین گفته می‌شود در پروژه جدید نیل لابوت، او ایفاگر نقش اصلی خواهد بود. این فیلم بازسازی اثر معروفی است به نام «مرد پوشالی».

مریل استریپ
از او به عنوان بزرگترین بازیگر تاریخ سینمای آمریکا یاد می‌شود. چه این موضوع را بپذیریم و چه نه، نمی‌توانیم منکر توانایی‌های این بازیگر هنرمند بشویم. کسی که در «کریمر علیه کریمر» عالی ظاهر شد، در «پل‌های مدیس کانتی» در کنار کلینت ایستوود درخشید و در فیلم‌های دیگرش مثل «شکارچی گوزن» و «درون آفریقا»، نشان داد که چه حرف‌هایی برای گفتن دارد. مریل استریپ چند سال پیش در کنار نیکول کیدمن و جولیان مور، بازیگر یکی از 3 نقش اصلی فیلم «ساعت‌ها» بود و سپس در نقش کوتاهی از فیلم «کاندیدای منچوری» بازی کرد.
استقبال از این فیلم سیاسی باعث شد تا دایان مورفی، در جدیدترین ساخته‌اش به سراغ مریل استریپ برود تا در کنار کوئینت پالترو و «آنت بنینگ» نقش‌های اصلی فیلم «نیرنگ‌های کثیف» را بازی کند. این فیلم درباره رسوایی سیاسی ریچارد نیکسون، رئیس‌جمهور آمریکاست در ماجرای واترگیت.

شان پن
او یک بار موفق شده تا جایزه اسکار را به دست بیاورد. در کنار بازیگری، گاهی کارگردانی هم می‌کند. در این چند ساله در فیلم‌های مطرحی حضور داشته که هر کدامشان می‌توانند اعتبار و شهرت یک بازیگر را تضمین کنند.
مثلا فیلم بسیار موفق «21 گرم» با بازی‌ شان‌پن و نائومی واتس و بینیو دل تورو برجسته شد، یا فیلم «رودخانه مرموز» کلینت ایستوود بدون بازی شان پن و کوین بیکن و تیم رابینز نمی‌توانست چنین درخششی داشته باشد. آخرین فیلم مهم شان پن «مترجم» بود که در آن با نیکول کیدمن بازی کرد. این فیلم توفیق تجاری چندانی نداشت و اثری نسبتا خوب ارزیابی شد.
حالا شان پن فیلمی بازی کرده به نام «همه مردان شاه» که ساخته استیون زیلان است. در کنار او جود لاو، کیت وینسلت و آنتونی هاپکینز حضور دارند. این فیلم هم مثل خیلی از کارهای دیگر شان‌پن، حس و حال سیاسی دارد.

اما تورمان
بازی در قسمت‌های اول و دوم «بیل را بکش» آنقدر مهم است که بتواند یک بازیگر ناآشنا را به ستاره سینما بدل کند، اما واقعیت این است که این بازیگر دو رگه سوئدی که زمانی همسر گری اولدمن معروف بوده، پیش از «بیل را بکش» هم استعداد خودش را نشان داده بود. بازی خاطره انگیزش در «قصه‌های عامه پسند» حدود 7 سال پیش از ساخته شدن «بیل را بکش» است.
همچنین بازی خوبش در فیلم نوآر «تحلیل نهایی» در کنار کیم بیسینگر و ریچاردگر مورد تحسین قرار گرفت. آخرین فیلم معروفش که در آن یک بار دیگر با جان تراولتا همبازی شده بود، نتوانست موفقیتی برایش به همراه داشته باشد. بزودی فیلم «تهیه‌کننده‌ها» را از اما تورمان خواهیم دید که گفته می‌شود در آن ایفاگر نقش اصلی هم نیست.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
وزارت اقتصاد؛ یک صندلی و هفت نامزد
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
کارگردان پایتخت: تنابنده هرچه قدر گرفته باز هم کم است
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار