يكشنبه 12 مرداد 1404

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی فرهنگ و هنر علي نصيريان : در برخورد خلاقانه با تئاتر دچار نارسايي هستيم

 
 

ایلنا , جمعه 18 آذر 1384

علي نصيريان : در برخورد خلاقانه با تئاتر دچار نارسايي هستيم

 
 

حضور شهرستاني ها در كنگره تئاتر كشور اقدامي جالب توجه و در نوع خود مبارك و شوق انگيزاست.

علي نصيريان : در برخورد خلاقانه با تئاتر دچار نارسايي هستيم
علي نصيريان در اختتاميه كنگره بزرگ تئاتر كشور با ابراز همدردي از درگذشت جمعي از خبرنگاران و كاركنان ارتش در سانحه هوايي روز گذشته و اينكه اين حادثه كام شيرين ما را براي برگزاري اين كنگره تلخ كرد ،گفت‌‏: نمي‌‏خواهم اشتياق و شوق خودم را از حضور شهرستانيها در اين كنگره پنهان كنم واقعا وقتي تعداد زيادي از دوستان شهرستاني خود را در اين كنگره ديدم احساس شادي كردم .
وي با تاكيد بر اينكه برخورد خلاقانه با تئاتر بايد مورد توجه قرار گيرد و گفت‌‏: ما در برخورد خلاقانه با تئاتر و آموزش و پژوهش در اين عرصه نارسايي داريم تك مضرابها و كورسوهايي از بعضي از نقاط ديده مي شود اما بيشتر آنها قابل اعتنا نيست درست است كه براي آفريدن كار خلاقانه بايد فضاهاي فرهنگي وجود داشته باشد اما هنر , آفرينش و خلق است مضامين ممكن
 

" بينش و انديشه و مهارت كار در نمايشهاي ما ضعيف است آموزش آكادميك تنها به دانشجويان اطلاعات مي دهد در حالي كه هيچ جايي نيست كه خلاقيت بياموزد . ... "

 
 
است تكراري باشد اما نحوه گفتن و نوآوري از اهميت بالايي برخوردار است بايد پرسيد ما چه در چنته داريم .
وي در پاسخ گفت : ما در بسيار از زمينه ها ضعيف عمل مي كنيم مخاطب شناس نيستيم و مخاطب خود را به طور كامل نمي شناسيم و علت آن اين است كه بينش لازم را نداريم يك هنرمند بايد انديشه داشته باشد و پشتوانه كار او فكر و انديشه باشد علاوه بر استعداد حركت خلاقانه را نيز بشناسد و در ممارست هاي بسيار مداوم آن را پرورش دهد در حال حاضر اطلاعات شفاهي ما را سطحي نگر كرده است .
وي ادامه داد : بينش و انديشه و مهارت كار در نمايشهاي ما ضعيف است آموزش آكادميك تنها به دانشجويان اطلاعات مي دهد در حالي كه هيچ جايي نيست كه خلاقيت بياموزد . خلاقيت در پي تمرين و استمرار آن بروز مي كند .
نصيريان با تاكيد بر تشكيل گروههاي تئاتر گفت‌‏: ما بايد در تئاتر گروه داشته باشيم اعضاي يك گروه بايد طي چند سال با انس و الفت با هم كار كنند تا گروه بتواند پيشرفت كند و اجراهاي زيادي داشته باشد بودجه بايد به گروه تئاتر تعلق گيرد نه يك فرد .اين گروه بايد به رسميت شناخته شده و همگي با هم كار كنند .
وي با اشاره به اهميت حضور تماشاگر در تئاتر گفت‌‏: اگر تماشاگر نباشد تئاتر اتفاق نمي افتد ؛ اين در حالي است كه نويسنده چهارم ، تماشاگر است ، هنر بايد هم مورد پسند خواص و روشنفكران و هم مورد توجه و عنايت مردم باشد يكي از اشكالات كار ما اين است كه ادا در مي آوريم وقتي كار ما كپي برداري بوده و صداقتي در آن نباشد يك ادا است بايد جامعه و مخاطب را بشناسيم و در بيان حرفهاي خود صداقت داشته باشيم آن زمان است كه به خلاقيت مي رسيم و مي توانيم اثري هنري ارايه كنيم.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
وزارت اقتصاد؛ یک صندلی و هفت نامزد
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
کارگردان پایتخت: تنابنده هرچه قدر گرفته باز هم کم است
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار