تا چند سال پیش توصیه پزشکان کنترل مصرف تخم مرغ بود، اما اکنون گفته میشود حتی افراد دارای بیماریهای زمینهای مثل چربی خون بالا و فشار خون بالا هم میتوانند آن را زیرنظر پزشک و یا متخصص تغذیه مصرف کنند.
جوانه زدن پیاز پس از برداشت، معمولاً بهعنوان یک آسیبدیدگی تلقی میشود، اما تحقیقات نشان میدهد که این فرآیند میتواند خواص تغذیهای و سلامتی آن را افزایش دهد. در این گزارش، دکتر الهه عسکری، دکترای تخصصی بهداشت، به تحلیل مزایا و ویژگیهای پیاز جوانهزده پرداخته است.
اگر کلسترول بالایی دارید، نوشیدنیهای خاصی وجود دارند که میتوانند به کاهش شدید آن کمک کنند. این نوشیدنیها با استفاده از مواد اولیه تهیه میشوند و میتوان آنها را با معده خالی و حتی به صورت ناشتا نیز صرف کرد.
سیب، میوهای ساده اما بسیار مفید، میتواند در روزهای آلودگی هوا به کاهش خطرات ناشی از آلایندهها کمک کند. پژوهشگران و متخصصان تغذیه بر اهمیت مصرف روزانه این میوه تأکید دارند.
تحقیقات انجام شده نشان میدهند که جویدن آدامس میتواند به بهبود حافظه کمک کند.در ادامه قصد داریم برخی از فواید جویدن آدامس را برای شما بررسی کنیم. در ادامه همراه ما باشید.
خیلی از افراد برای کاهش وزن و حفظ تناسب اندام شبها غذا نمیخورند اما متخصصان تغذیه با این شیوه رژیم غذایی برای کم کردن وزن موافق نیستند. آنها بر این باورند که حذف وعدههای غذایی کار درستی نیست و به جای آن و به منظور حفظ تناسب اندام باید برای هر وعده غذایی مناسبی خورده شود.
تحقیقات جدید محققان بریتانیایی نشان میدهد که مصرف مکملهای ویتامین D در دوران بارداری نهتنها برای مادر مفید است، بلکه تأثیرات قابل توجهی بر سلامت استخوانهای کودک در سالهای بعدی زندگی او دارد.
تغییر فصل خطر ابتلا به عفونت های رایج را افزایش می دهد. برای مقابله با آن، به یک سیستم ایمنی قوی نیاز دارید که مکانیسم دفاعی بدن شما در برابر باکتری ها، ویروس ها و قارچ ها باشد.
با شروع فصل پاییز و تغییرات آب و هوایی، بدن انسان نیاز بیشتری به تقویت سیستم ایمنی پیدا میکند. یکی از موثرترین راهها برای این کار، مصرف ویتامین C است.
بهدست آوردن پوستی سالم و شاداب تنها به استفاده از محصولات مراقبتی محدود نمیشود. رژیم غذایی شما بهطور مستقیم بر سلامت پوست تأثیر دارد. با انتخاب مواد مغذی مناسب، میتوانید از پیری زودرس جلوگیری کرده و در هر سنی، پوستی زیبا و سرزنده داشته باشید.
پژوهشگران به تازگی نشان دادهاند که نشستن طولانیمدت میتواند تأثیرات منفی جدی بر سلامت و ظاهر افراد داشته باشد. این مطالعه بر اهمیت تحرک بدنی و کاهش ساعات نشستن تأکید میکند و نشان میدهد که تغییرات کوچک در سبک زندگی میتواند به کاهش روند پیری و بهبود سلامت عمومی کمک کند.